MyDay daily disposable toric (30 db lencse)

11 980 Ft
89% ajánlja
Raktáron
A feladás várható dátuma hétfő 10.25. hétfő 10.25. hétfő 10.25. Order stock info: In stock, ready to be dispatched Jellemzők kiválasztása ...

Kiszállítás

dpd / expressone / magyar posta
2-3 munkanap 590 Ft
Magyar Posta
2-3 munkanap 590 Ft
Csomagküldő
1-2 munkanap 190 Ft
11 980 Ft

MyDay® daily disposable toric

A MyDay® daily disposable toric egy napi kontaktlencse, amely korrigálja az asztigmatizmust, és egy szilikon-hidrogél típusú anyagból készül. A napi csereütemterv biztosítja, hogy a lencsék könnyen kezelhetők, kiegészítő tartozékok szükségessége nélkül, valamint, hogy viselésük egészséges.
A MyDay® tórikus lencsék el vannak látva egy pozicionáló jellel a lencse helyes helyzetének egyszerű meghatározásához, valamint egy enyhe világoskék, kezelést könnyítő színezettel.

Kivételes optikai kialakítás

A CooperVision az Optimized Toric Lens Geometry™ felhasználásával készíti a MyDay® daily disposable toric lencséket. Ezt az optikai kialakítást a gyártó már sikeresen alkalmazta a legnépszerűbb - Biofinity® Toric - lencséinél.

A bevált technológia fő előnyei a következők:

  • A lencsék egységes, vízszintes ISO vastagsággal rendelkeznek, ami javítja a szemen való stabilitást, így a lencsék nem forognak el pislogáskor, a látásélesség pedig stabilabb.
  • A MyDay® Toric lencsék ballasztja folyamatos és egyenletes, tehát a szemhéjak mozgatásakor a szemen nincs nem kívánatos lencse mozgás, így biztosítja a stabil illeszkedést.
  • A MyDay® tórikus lencsék nagyobb tórikus optikai zónával rendelkeznek, így sokkal tisztább látásélességet adnak.

Aquaform® - anyagtechnológiák kombinációja

A MyDay® napi lencsék anyaga kivételes, amely egyedülálló és kizárólag a CooperVision lencséiben megtalálható. Ez a szabadalmaztatott Aquaform® technológiának köszönhető. A technológia számos speciális anyagjavítást kombinál, amelyek a MyDay® lencséket rendkívül kényelmessé és élvezetessé teszik:

  • A lencsék magas légáteresztő képességgel bírnak és gondoskodnak arról, hogy az optimális oxigénellátás mindig elérje a szemeket. Ez kényelmes viseletet ad, valamint a szemek nem irritálódnak, miközben mindig megőrzik az egészséges megjelenésüket.
  • A MyDay® Lens Flexibility Module rendkívül rugalmas és puha kontaktlencséket biztosít. Ez hozzájárul az egész napos kényelmes viselethez.
  • Az Aquaform® technológia biztosítja lencsék nedvesíthetőségét is. Ez nem csak egy felületkezelés, amely eltűnne a kopás következtében. Az Aquaform® a lencsékbe zárja a nedvességet. Tehát a MyDay® lencsék tökéletesen sima felületűek és kellemesen nedvesek maradnak még hosszú órákig tartó viselet után is.
  • Végül, de nem utolsósorban az Aquaform® technológia biztosítja a lencsék tökéletesen sima és vékony éleit. A lencse és a szemhéjak közötti érintkezés a lehető legkisebb, hogy a lencse széle ne irritálja a szemhéj belső felét. Ez tovább biztosítja a kényelmes illeszkedést.

UV-védelem

A MyDay® tórikus kontaktlencsék tartalmaznak egy UV-szűrőt, amely biztosítja a szem védelmét a káros UV-sugárzás ellen. A lencsék megakadályozzák az UV-A sugárzás 85%-ának és az UV-B sugárzás 96%-ának behatolását. Ne feledje: a kontaktlencsék nem fedik le a teljes szemet, ezért ügyeljen arra, hogy a lencsék használatát napszemüveg viselettel kombinálja, hogy teljes körű védelmet biztosítson a szemeknek az UV sugárzással szemben.

Tulajdonságok
Gyártó: CooperVision
DIA: 14.50
BC: 8.60
Csomag méret: 30 lencse
Csere ütemterve: 1 nap
Lejárat: több, mint 12 hónap
Víztartalom: 54%
Oxigénáteresztő képesség: 80 Dk/t
Cilinder erőssége: -0.75-től -2.25-ig
Dioptria tartomány: -10.00-től +6.00-ig
Terméknév: MyDay daily disposable toric
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Nem
Lencse anyag: Stenfilcon A
UV-szűrő: Igen

Hozzászólások

Comments: Do you have any questions?