Miru 1 Day UpSide (30 db lencse)

8 490 Ft
92% ajánlja
Raktáron
A feladás várható dátuma hétfő 10.25. hétfő 10.25. hétfő 10.25. Order stock info: In stock, ready to be dispatched Jellemzők kiválasztása ...

Kiszállítás

dpd / expressone / magyar posta
2-3 munkanap 590 Ft
Magyar Posta
2-3 munkanap 590 Ft
Csomagküldő
1-2 munkanap 190 Ft
8 490 Ft

A Miru 1day UpSide kontaktlencsék leírása

A Miru 1day UpSide egy olyan napi kontaktlencse amely a felületi és anyaggal kapcsolatos technológiákat egy remek egyensúlyú termékké kombinálja. Ezek a lencsék nagy hangsúlyt fektetnek az egészségre és a maximális kényelemre. A napi lencséket általánosan a kontaktlencsék legegészségesebb módjának tekintik. Napi lencséknél minden nap friss és tiszta párt kell betenni. Ezek használatánál nincs szükség ápolószerre vagy tartóra, így aggódalmak nélkül élvezheti mindennapjait!

Alapanyag

A Miru 1day UpSide szilikon-hidrogél típusú Midafilcon A anyagból készül és világoskék kezelési színezettel van ellátva. Az anyag magas oxigénáteresztő képességgel rendelkezik, de hasonlóan lágy, mint a hidrogél anyagú lencsék. UV-szűrővel felszereltek, hogy védjenek az UV-A sugarak 84% és az UV-B sugarak 96%-val szemben.

Smart Touch™ technológia

Ez a technológia a higiénikus és gondtalan kezelésre összpontosít. Az egyedi buborékcsomago­lásnak köszönhetően a lencséket úgy tárolják, hogy minimalizálják a lencse belsejének szennyeződését az idegen részecskék, rostok vagy káros szennyező anyagok által a kezelés során. A lencse mindig készen áll a használatra, a megfelelő oldalával felfelé. Ennek köszönhetően a lencsék használata akár 50%-kal is gyorsabb lehet.

MeniSilk™ Air technológia

Ennek a technológiának köszönhetően a lencse anyagának kiváló, akár 91 Dk/t-s oxigénáteresztő képessége is lehet. Emellett kiegyensúlyozott víztartalommal is rendelkezik, tehát a lencse nagyon jól hidratált.

NanoGloss™ Pro technológia

Ez a technológia javítja a viselési kényelmet, különös tekintettel az alacsony súrlódású szuper-sima felület biztosításával. Egyidejűleg a lencse felülete erősen hidratált, ami még tovább növeli a kényelmet.

Tulajdonságok
Gyártó: Menicon
BC: 8.40
DIA: 14.20
Csomag méret: 30 lencse
Csere ütemterve: 1 nap
Lejárat: több, mint 12 hónap
Víztartalom: 56%
Oxigénáteresztő képesség: 91 Dk/t
Dioptria tartomány: -10.00-től 0.00-ig
Lencse anyag: Midafilcon A
Terméknév: Miru 1 Day Upside
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Nem
UV-szűrő: Igen
Gazdaságos alternatíva

TopVue Blue Blocker (30 db lencse)

  • megelőzi a digitális szemfáradtságot
  • megelőzi a száraz szem szindrómát
  • szűri a digitális eszközök által kibocsátott kék fényt
Aktuális ár: 5 450 Ft
Gazdaságos alternatíva

Hozzászólások

Comments: Do you have any questions?