Michael Kors Bora Bora MK2074 30054L

Női

Szemüveg mérete Mi a méretem?
141 mm
Egyéb méretek
20 mm
140 mm
43 mm 49 mm
Ár
65 055 Ft 51 690 Ft Kedvezmény -21%
Legjobb ár az elmúlt 30 napban: 65 055 Ft

A Michael Kors szemüvegmárka

A Michael Kors szemüveg a mindennapi viselet luxuskiegészítője. Az egyes szemüvegmodellek kialakításában felfedezhető egy csipetnyi sportos és divatos elem. A Michael Kors nagyon népszerű az egész világon, így gyakran láthatja ezt a márkát a hírességeken.

Erről a modellről:

A napszemüveg egy kiváló divatos kiegészítő, mellyel szemét is védi. Ezeknek a szemüvegeknek a lencséi világos színről sötétebbre váltanak. Ez a modell rendkívül divatos, és tökéletesen illeszkedik az öltözékedhez. Ennek a luxusmárkának a szemüvegei időtállóak, és nem kell attól tartanod, hogy csupán szezonálisak. A keretek kiváló minőségű edzett műanyagból készülnek.
A szemüveg lencséi 100%-os UV védelmet biztosítanak. Szeme tökéletesen védve lesz a káros UVA és UVB sugarak ellen. A lencsék az összes fény 18-43%-át engedik át, és közepesen sötétek. Ez a fajta elsötétítés mérsékelt napfényre alkalmas.
Virtuális teszterünknek köszönhetően otthona kényelméből kipróbálhatja ezt a szemüvegmodellt. Azonnal látni fogod, milyen a szemüveged rajtad!
A szemüveg eredeti tokban érkezik. A szemüveg mellé egy tisztítókendőt is kapsz.