Meller Eyasi Gold Carbon

Polarizált Női Férfi

Szemüveg mérete Mi a méretem?
135 mm
Egyéb méretek
20 mm
140 mm
45 mm 52 mm
Ár
18 190 Ft

A Meller szemüvegmárka

A Meller egy 2014-ben alapított, fiatal márka, amely szemüvegek és órák gyártásával, értékesítésével és forgalmazásával foglalkozik. A márka mindenekelőtt a minőségre, az eredetiségre és a dizájnra helyezi a hangsúlyt. Bevezetését követően a márkának az első néhány évben sikerült kiterjesztenie jelenlétét Barcelonáról a világ többi részére.
A márka logóját és nevét az afrikai Meller kaméleon ihlette, maguk a szemüvegek modelljei pedig Afrika élénk színeit hordozzák.
A Meller napszemüvegek és dioptriás szemüvegek kiváló minőséget kínálnak nagyon vonzó áron.

Erről a modellről:

A napszemüveg egy kiváló divatos kiegészítő, mellyel szemét is védi. Ezek a szemüvegek polarizációs kezeléssel rendelkeznek. Ez megakadályozza a tükröződést, amelyet a napsugarak vízfelületre, hóra, üvegre való visszaverődése okozhat... Ez a szűrő kiválóan alkalmas aktív vezetők és horgászok számára. Ez a szemüveg ideális aktív vezetők számára. Polarizáló szűrővel vannak felszerelve, hogy megakadályozzák a tükröződést. A szemüveg kerete főleg fémből készült, ami jelenleg nagy trend!
A szemüveg lencséi 100%-os UV védelmet biztosítanak. Szeme tökéletesen védve lesz a káros UVA és UVB sugarak ellen. Az üvegek sötétek, és az összes fény 8-18%-át engedik át. Ez a fajta fényerő-szabályozás alkalmas az erős napfény elleni védelemre.
A szemüveg eredeti tokban érkezik. A szemüveg mellé egy tisztítókendőt is kapsz.