Live Daily Disposable (90 db lencse)

14 590 Ft
97% ajánlja
Raktáron
A feladás várható dátuma hétfő 07.22. Jellemzők kiválasztása ...
Válassza ki a másik szem jellemzőit.
Személyes kollekció - boltok és csomagautomaták (1–2 munkanap) 490 Ft -tól
DPD - szállító (1–2 munkanap) 690 Ft -tól
Express One - szállító (1–2 munkanap) 790 Ft -tól
Magyar Posta - szállító (2–3 munkanap) 890 Ft -tól
Ingyenes kiszállítás 17 900 Ft feletti megrendelésekre
14 590 Ft

A Live® daily disposable lencsék leírása

A kényelem, az egészség és a megfizethetőség kulcsfontosságú Önnek a kontaktlencsék kiválasztásakor? Akkor a megfelelő helyen jár. A CooperVision® Live® daily disposable lencsék megfelelnek ezeknek a kritériumoknak, és lehetővé teszik, hogy gondtalan életet élhessen, a megfelelő látáskorrekcióval.
A Live® daily disposable lencsék pluszos és mínuszos dioptriák széles választékával elérhetőek, hogy korrigálják a rövid- és távollátást.

A Live® daily disposable lencsék elérhetőek a következő kiszerelésekben is:

5 db lencsés doboz
30 db lencsés doboz

A megfelelő választás az aktív életmódhoz

A Live® daily disposable napi lencsék szilikon-hidrogél anyagból készülnek. Tulajdonságaikkal passzolnak az utazással, sportolással és más tevékenységekkel teli, mozgalmas életvitelhez:

Kényelmes és könnyen használható

- Napi lencseként a Live® daily disposable nem igényel gondozást és kiegészítőket. Reggel behelyezi, este kidobja, másnap pedig új lencsék használatába kezd.

Egészséges viselet

- A lencsék kombinált szilikon-hidrogél anyagból készülnek. A szilikon-hidrogél egy nagyon fejlett anyag és tulajdonságainak hála egészségesebbnek tekintett. Magas légáteresztő képessége biztosítja a szaruhártya megfelelő oxigénellátását és ennek az optimális légáteresztésnek köszönhetően, a szemek egészséges megjelenését hosszú és megterhelő napok után is fenntartja. A Live® daily disposable lencsék 86 Dk/t értékű oxigénáteresztő képességgel rendelkeznek.
A szilikon-hidrogél lencse anyag azoknak a viselőknek felel meg, akik minden nap és gyakran 10 óránál is hosszabb ideig viselnek kontaktlencséket.

Magas viselési kényelem

- A magas légáteresztés mellett a Live® daily disposable lencsék nagy arányú, 56%-os víztartalommal is rendelkeznek, köszönhetően a AquaGen® technológiának, melynek hála a lencsék kellemesen nedvesek lesznek egész nap. Az AquaGen® képes megkötik a vízmolekulákat a lencse belsejében és azok felületén. Tehát nem kell aggódnia a lencsék kiszáradása miatt, ami a szemek irritációját okozhatná.

UV-védelem

- A lencsék a beépített UV-szűrő segítségével blokkolják az UV-B sugarak 98%-át és az UV-A sugarak 78% -át. Ezt a tulajdonságot azok fogják értékelni, akik kedvelik a szabadtéri sportokat és - többek között, például - a túrázást. A teljes védelem érdekében szükséges napszemüveget is viselni, mivel a kontaktlencse csupán a szem bizonyos részét fedi és védi az UV-sugarak ellen.

Tulajdonságok - Live Daily Disposable (90 db lencse)

Gyártó: CooperVision
BC: 8.60
Csomag méret: 90 lencse
DIA: 14.00
Csere ütemterve: 1 nap
Lejárat: több, mint 12 hónap
Víztartalom: 56%
Oxigénáteresztő képesség: 86 Dk/t
Dioptria tartomány: -10.00-től +8.00-ig
Terméknév: Live Daily Disposable
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Nem
Lencse anyag: Somofilcon A
UV-szűrő: Igen
Orvostechnikai eszköz: Igen

Gazdaságos alternatíva

TopVue Elite+ (90 db lencse)

  • UV szűrő
  • Kényelmes és egészséges viselet
  • Intenzív lencse nedvesség
  • Vissza­fizetési garancia
Aktuális ár: 13 890 Ft

Mások is megvásárolták

Hozzászólások

Kérdése van?