Levi's LV 5007/S PJP/96

Női

Szemüveg mérete Mi a méretem?
140 mm
Egyéb méretek
18 mm
145 mm
46 mm 54 mm
Ár
40 970 Ft 29 990 Ft Kedvezmény -27%
Legjobb ár az elmúlt 30 napban: 40 970 Ft

A Levi's szemüvegmárka

A Levi's márkát évek óta a kék farmerhez kötik, amelyet eredetileg kemény anyagból készült munkanadrágnak szántak, és hamarosan meghódítja a világot. A kaliforniai aranyláz óta, amikor a kék farmerek először láttak napvilágot, a márka kibővítette hatókörét, és számos további kiváló minőségű terméket kínál. A Levi´s szemüveg funkcionális dizájnt és első osztályú minőséget tükröz, amely a farmerhez hasonlóan üzletembereknek és utazóknak egyaránt jól áll.

Erről a modellről:

A napszemüveg egy kiváló divatos kiegészítő, mellyel szemét is védi. Ezeknek a szemüvegeknek a lencséi világos színről sötétebbre váltanak. A tükörszemüvegek nagyon népszerűek, különösen a divat szempontjából. A tükrös szemüveg is praktikus – jelentősen csökkenti a szem fáradását és a napfény okozta irritációt. Ez a modell rendkívül divatos, és tökéletesen illeszkedik az öltözékedhez. A keretek kiváló minőségű edzett műanyagból készülnek.
A szemüveg lencséi 100%-os UV védelmet biztosítanak. Szeme tökéletesen védve lesz a káros UVA és UVB sugarak ellen. Az üvegek sötétek, és az összes fény 8-18%-át engedik át. Ez a fajta fényerő-szabályozás alkalmas az erős napfény elleni védelemre.
A szemüveg eredeti tokban érkezik. A szemüveg mellé egy tisztítókendőt is kapsz. A szemüveg színe fényes.