Levi's LV 5001 0JI

Női Férfi

Szemüveg mérete Mi a méretem?
133 mm
Egyéb méretek
20 mm
145 mm
41 mm 50 mm
Ár
36 290 Ft

A Levi's szemüvegmárka

A Levi's márkát évek óta a kék farmerhez kötik, amelyet eredetileg kemény anyagból készült munkanadrágnak szántak, és hamarosan meghódítja a világot. A kaliforniai aranyláz óta, amikor a kék farmerek először láttak napvilágot, a márka kibővítette hatókörét, és számos további kiváló minőségű terméket kínál. A Levi´s szemüveg funkcionális dizájnt és első osztályú minőséget tükröz, amely a farmerhez hasonlóan üzletembereknek és utazóknak egyaránt jól áll.

Erről a modellről:

Személyre szabott dioptriás szemüveget készítünk Önnek!
Ezekhez a stílusos keretekhez választhat dioptriás vagy nem dioptriás szemüveglencséket, amelyek minőségi edzett műanyagból készülnek. A lencsék legalapvetőbb változata UV szűrővel és lencsekezelésekkel rendelkezik, amelyek javítják a látás minőségét (antireflex), minimalizálják a szennyeződés lerakódását az üvegen (öntisztító réteg) és taszítják a nedvességet (hidrofób réteg).
További opcionális tulajdonságok, mint például a kékfény szűrő, a sötétedő lencsék és a napszemüveg lencsék szintén kiválaszthatók.
A teljes peremmel ellátott szemüvegek nagyon jellegzetesek és jól láthatóak az arcon. A keretek körvonala a szemüveg teljes kerületét is védi. Ez a modell rendkívül divatos, és tökéletesen illeszkedik az öltözékedhez. A szemüveg kerete főleg fémből készült, ami jelenleg nagy trend!
Virtuális teszterünknek köszönhetően otthona kényelméből kipróbálhatja ezt a szemüvegmodellt. Azonnal látni fogod, milyen a szemüveged rajtad!
A szemüveg eredeti tokban érkezik. A szemüveg mellé egy tisztítókendőt is kapsz. A szemüveg színe fényes. A szemüveg színe matt.