Levi's LV 1006/S 9N2/IR

Női Férfi

Szemüveg mérete Mi a méretem?
142 mm
Egyéb méretek
13 mm
145 mm
50 mm 60 mm
Ár
36 290 Ft

A Levi's szemüvegmárka

A Levi's márkát évek óta a kék farmerhez kötik, amelyet eredetileg kemény anyagból készült munkanadrágnak szántak, és hamarosan meghódítja a világot. A kaliforniai aranyláz óta, amikor a kék farmerek először láttak napvilágot, a márka kibővítette hatókörét, és számos további kiváló minőségű terméket kínál. A Levi´s szemüveg funkcionális dizájnt és első osztályú minőséget tükröz, amely a farmerhez hasonlóan üzletembereknek és utazóknak egyaránt jól áll.

Erről a modellről:

A napszemüveg egy kiváló divatos kiegészítő, mellyel szemét is védi. Ez a modell rendkívül divatos, és tökéletesen illeszkedik az öltözékedhez. A szemüveg kerete főleg fémből készült, ami jelenleg nagy trend!
A szemüveg lencséi 100%-os UV védelmet biztosítanak. Szeme tökéletesen védve lesz a káros UVA és UVB sugarak ellen. Az üvegek sötétek, és az összes fény 8-18%-át engedik át. Ez a fajta fényerő-szabályozás alkalmas az erős napfény elleni védelemre.
Virtuális teszterünknek köszönhetően otthona kényelméből kipróbálhatja ezt a szemüvegmodellt. Azonnal látni fogod, milyen a szemüveged rajtad!
A szemüveg eredeti tokban érkezik. A szemüveg mellé egy tisztítókendőt is kapsz. A szemüveg színe fényes. Ez a szemüvegmodell dioptriás napszemüveglen­csékkel és klasszikus átlátszó lencsékkel is ellátható.