LAIM premium szemspray 15 ml

2 190 Ft
97% ajánlja
Ezek a szemcseppek jelenleg nem állnak rendelkezésre az Schalcon vállalat korlátozott gyártási kapacitása miatt. Köszönjük megértését.
A feladás várható dátuma Jellemzők kiválasztása ...
2 190 Ft
2 190 Ft

Kiszállítás

dpd / expressone / magyar posta
1-3 munkanap 590 Ft
Magyar Posta
2-3 munkanap 590 Ft
Csomagküldő
1-2 munkanap 190 Ft

Laim premium hidratáló spray 15 ml

A Laim premium egy szemspray, amely kényelmes alternatívája a klasszikus szemcseppeknek. Ez a spray stabilizálja a szem lipidrétegét és könnyfilmjét, így optimális védelmet nyújt a szem részére a külső hatásokkal szemben, és küzd a szárazság ellen.
A Laim prémium szemspray működési elve a liposzómák természetes szállítóképességét használja fel, amelyek biztosítják a hatóanyagok bejutását a szemhéjon keresztül egészen a szembe.
A Laim prémium szemspray biztosítja a kellő kenést a szemnek és a szemhéjnak, ígynövelve a kontaktlencse viselésének kényelmét. A spray aktív kenőanyaga a nátrium-hialuronát.
A nátrium-hialuronát olyan anyag, amely teljesen természetes az emberi szervezet számára, mivel megtalálható például az ízületi folyadékban vagy a szem üvegtestében.
A spray másik összetevője akamilla kivonat, amely egyedülálló kellemes illatot biztosít a spray-nek. A kamilla univerzális gyógyító hatással rendelkezik. A szemspray esetében minden bizonnyal a kamilla nyugtató és gyulladáscsökkentő tulajdonságait fogja a legjobban értékelni.

Használat

A spray-t mindig csukott szemre kell alkalmazni.
Ha kontaktlencsét visel, csukja be a szemét, és 10 cm távolságból vigye fel a spray-t. Ha nem vízálló sminket visel, 20 cm távolságból vigye fel a spray-t.

Tulajdonságok - LAIM premium szemspray 15 ml

Gyártó: Schalcon
Kiszerelés: 15 ml
Felnyitás utáni használhatóság: 6 hónap
Nátrium-hialuronátot tartalmaz: Igen
Tartósítószerek: Igen
Használható kontaktlencsékkel: Igen
Orvostechnikai eszköz: Igen

Hozzászólások