LAIM Moisture szemspray 15 ml

1 890 Ft
96% ajánlja
Raktáron
A feladás várható dátuma hétfő 10.25. Stock day info: Tomorrow 25. október Stock day info: Ready to be sent Order stock info: In stock, ready to be dispatched Jellemzők kiválasztása ...

Kiszállítás

dpd / expressone / magyar posta
2-3 munkanap 590 Ft
Magyar Posta
2-3 munkanap 590 Ft
Csomagküldő
1-2 munkanap 190 Ft
1 890 Ft
Csomagtervek

LAIM Moisture spray

A LAIM Moisture egy, a klasszikus és kényelmes szemcseppekhez hasonló szemspray. Ez a spray a szem lipidrétegének és könnyfilmjének stabilizálásával működik, így nyújtva optimális védelmet a szemnek a külső behatások ellen és a száraz szemekkel szemben.

Nátrium-hialuronát

A LAIM Moisture nedvesíti a szemet és a szemhéjat, ami jelentősen növeli a kontaktlencsék viselési kényelmét. Hatásos nátrium-hialuronát nedvesítő anyaga - az emberi test számára teljesen természetes anyag, amely megtalálható az ízületi folyadékban és az üvegtestben.

Hatékony nedvesítő rendszer

A nátrium-hialuronátnak köszönhetően a LAIM Moisture nemcsak a kontaktlencsék kényelmesebb viselésére szolgál, hanem a száraz szem szindróma kiküszöbölésében is segít. Ezenkívül a kamilla tartalma - amely egyedülálló, kellemes illatot biztosít a spray-nek - univerzális gyógyító tulajdonságokkal rendelkezik. Nagyra fogja értékelni a szemspray nyugtató és gyulladáscsökkentő hatását.

Modern használati technológia

A LAIM Moisture-t nem a szembe kell csepegtetni, hanem a zárt szemhéjra kell fújni, ahonnan a liposzómák természetes szállító képességeit felhasználva a spray hatóanyagai átjárják a szemet.

Használat

Ha kontaktlencsét visel, csukja be a szemét, és 10 cm távolságból alkalmazza a spray-t. Ha nem vízálló sminket használt, a szemspray-t 20 cm távolságból alkalmazza.

Hosszú élettartam

Az antibakteriális szűrővel ellátott, forradalmi porlasztótechno­lógiának köszönhetően a LAIM Moisture a nyitástól a lejárati időig használható. A spray 3,5-ször hosszabb ideig tart, mint a szokásos szemcseppek vagy spray-k.
Tulajdonságok
Gyártó: Schalcon
Kiszerelés: 15 ml
Felnyitás utáni használhatóság: 6 hónap
Lejárat: több, mint 6 hónap
Nátrium-hialuronátot tartalmaz: Igen
Tartósítószerek: Igen
Használható kontaktlencsékkel: Igen

Hozzászólások

Comments: Do you have any questions?