Lacoste L211S-662

Női

Szemüveg mérete Mi a méretem?
139 mm
Egyéb méretek
18 mm
135 mm
46 mm 55 mm
Ár
74 830 Ft 57 990 Ft Kedvezmény -23%
Legjobb ár az elmúlt 30 napban: 74 830 Ft

A Lacoste szemüvegmárka

A Lacoste szemüvegek sportos stílust mutatnak, mely eleganciával párosul. Az eredmény stílusos Lacoste szemüveg a mindennapi alkalmi divathoz. Kollekcióik játszanak a színekkel, a Lacoste szemüveg pedig remek kiegészítője lesz a városi életnek és a természetben való életnek egyaránt!

Erről a modellről:

A napszemüveg egy kiváló divatos kiegészítő, mellyel szemét is védi. Ezeknek a szemüvegeknek a lencséi világos színről sötétebbre váltanak. A szemüveg dupla hídja népszerű retro trendként írható le. Gyakran találkozhatsz ezzel a trenddel, amelyet angolul "kettős hídként" írnak le, és számíthatsz arra, hogy divatos nyilatkozatot teszel vele. Ez a modell rendkívül divatos, és tökéletesen illeszkedik az öltözékedhez. A szemüveg kerete főleg fémből készült, ami jelenleg nagy trend!
A szemüveg lencséi 100%-os UV védelmet biztosítanak. Szeme tökéletesen védve lesz a káros UVA és UVB sugarak ellen. A lencsék az összes fény 18-43%-át engedik át, és közepesen sötétek. Ez a fajta elsötétítés mérsékelt napfényre alkalmas.
Virtuális teszterünknek köszönhetően otthona kényelméből kipróbálhatja ezt a szemüvegmodellt. Azonnal látni fogod, milyen a szemüveged rajtad!
A szemüveg eredeti tokban érkezik. A szemüveg színe fényes.