-23%

Komono Lucile S4850 All Black

Polarizált Női

Szemüveg mérete Mi a méretem?
138 mm
Egyéb méretek
22 mm
145 mm
40 mm 50 mm
Ár
52 690 Ft 40 690 Ft Kedvezmény -23%
Legjobb ár az elmúlt 30 napban: 52 690 Ft

A Komono szemüvegmárka

A belga Komono márka szenvedélyes a minimalista dizájn iránt, innovatív és tele van eleganciával. Mindent tapasztalt tervezők és ambiciózus álmodozók csapata alkot. Ez olyan termékeket eredményez, amelyek teljes mértékben tiszteletben tartják a minőségi kézművesség hagyományait. A Komono szemüveg nagyon ízléses, mókás és egyszerűen tökéletes.

Erről a modellről:

A napszemüveg egy kiváló divatos kiegészítő, mellyel szemét is védi. Ezek a szemüvegek polarizációs kezeléssel rendelkeznek. Ez megakadályozza a tükröződést, amelyet a napsugarak vízfelületre, hóra, üvegre való visszaverődése okozhat... Ez a szűrő kiválóan alkalmas aktív vezetők és horgászok számára. Ez a szemüveg ideális aktív vezetők számára. Polarizáló szűrővel vannak felszerelve, hogy megakadályozzák a tükröződést. A keretek kiváló minőségű edzett műanyagból készülnek.
A szemüveg lencséi 100%-os UV védelmet biztosítanak. Szeme tökéletesen védve lesz a káros UVA és UVB sugarak ellen. Az üvegek sötétek, és az összes fény 8-18%-át engedik át. Ez a fajta fényerő-szabályozás alkalmas az erős napfény elleni védelemre.
A szemüveg eredeti tokban érkezik. A szemüveg mellé egy tisztítókendőt is kapsz. A szemüveg színe fényes.