Julbo Vermont Classic SP4 Black

Női Férfi

Szemüveg mérete Mi a méretem?
140 mm
Egyéb méretek
23 mm
172 mm
51 mm 51 mm
Ár
59 990 Ft

A Julbo szemüvegmárka

A Julbo nevű családi vállalkozás már 1888-ban elkezdett üvegeket készíteni kristálygyártóknak a francia Alpokban, a varázslatos Chamonix-ban. A hegyi nap erős, így biztos lehet benne, hogy Julbo különösen jól véd a káros napsugárzás ellen. A Julbo védőszemüveg továbbra is sok professzionális hegymászó és szabadtéri rajongó első számú választása.

Erről a modellről:

A napszemüveg egy kiváló divatos kiegészítő, mellyel szemét is védi. A tükörszemüvegek nagyon népszerűek, különösen a divat szempontjából. A tükrös szemüveg is praktikus – jelentősen csökkenti a szem fáradását és a napfény okozta irritációt. Ez a modell rendkívül divatos, és tökéletesen illeszkedik az öltözékedhez. A szemüveg kerete főleg fémből készült, ami jelenleg nagy trend!
A szemüveg lencséi 100%-os UV védelmet biztosítanak. Szeme tökéletesen védve lesz a káros UVA és UVB sugarak ellen. Az üvegek sötétek, és az összes fény 8-18%-át engedik át. Ez a fajta fényerő-szabályozás alkalmas az erős napfény elleni védelemre.
Virtuális teszterünknek köszönhetően otthona kényelméből kipróbálhatja ezt a szemüvegmodellt. Azonnal látni fogod, milyen a szemüveged rajtad!

Ez a szemüveg tökéletes mindenféle szabadtéri tevékenységhez. Formájuk praktikus és kényelmesen illeszkedik, így nem zavar sportolás közben. Biztosan élvezni fogja őket futáskor, kerékpározáskor, túrázáskor...