-30%

Havaianas Ubatuba 807/9O

Női Férfi
Szemüveg mérete Mi a méretem?
140 mm
Egyéb méretek
21 mm
145 mm
45 mm 51 mm
23 130 Ft 16 190 Ft Kedvezmény -30%
Legjobb ár az elmúlt 30 napban: 23 130 Ft

A Havaianas szemüvegmárka

A Havaianas egy olyan márka, amely a színekkel játszik, a nyárra koncentrálva. Nálunk olyan Havaianas napszemüveget választhat, amely stílusosan fog kinézni, ha szörfözik a hullámokon, vagy ha a város közepén sétál. Napszemüvegük kialakítása fiatalos, vidám, funkcionális. Praktikus és modern formákat, valamint tartós és kényelmes anyagokat használnak. Meghozta a kedvét, hogy Hawaiira utazzon?

Erről a modellről:

A napszemüveg egy kiváló divatos kiegészítő, mellyel szemét is védi. Ezeknek a szemüvegeknek a lencséi világos színről sötétebbre váltanak. A keretek kiváló minőségű edzett műanyagból készülnek.
A szemüveg lencséi 100%-os UV védelmet biztosítanak. Szeme tökéletesen védve lesz a káros UVA és UVB sugarak ellen. Az üvegek sötétek, és az összes fény 8-18%-át engedik át. Ez a fajta fényerő-szabályozás alkalmas az erős napfény elleni védelemre.
A szemüveg eredeti tokban érkezik. A szemüveg mellé egy tisztítókendőt is kapsz. A szemüveg színe fényes. A szemüveg színe matt. Ez a szemüvegmodell dioptriás napszemüveglen­csékkel és klasszikus átlátszó lencsékkel is ellátható.