Havaianas Trancoso/M J5G/JO

Női Férfi

Szemüveg mérete Mi a méretem?
140 mm
Egyéb méretek
24 mm
145 mm
44 mm 49 mm
Ár
24 590 Ft

A Havaianas szemüvegmárka

A Havaianas egy olyan márka, amely a színekkel játszik, a nyárra koncentrálva. Nálunk olyan Havaianas napszemüveget választhat, amely stílusosan fog kinézni, ha szörfözik a hullámokon, vagy ha a város közepén sétál. Napszemüvegük kialakítása fiatalos, vidám, funkcionális. Praktikus és modern formákat, valamint tartós és kényelmes anyagokat használnak. Meghozta a kedvét, hogy Hawaiira utazzon?

Erről a modellről:

A napszemüveg egy kiváló divatos kiegészítő, mellyel szemét is védi. A keretek kiváló minőségű edzett műanyagból készülnek.
A szemüveg lencséi 100%-os UV védelmet biztosítanak. Szeme tökéletesen védve lesz a káros UVA és UVB sugarak ellen. A lencsék az összes fény 18-43%-át engedik át, és közepesen sötétek. Ez a fajta elsötétítés mérsékelt napfényre alkalmas.
Virtuális teszterünknek köszönhetően otthona kényelméből kipróbálhatja ezt a szemüvegmodellt. Azonnal látni fogod, milyen a szemüveged rajtad!
A szemüveg eredeti tokban érkezik. A szemüveg mellé egy tisztítókendőt is kapsz. A szemüveg színe fényes. A szemüveg színe matt.