Havaianas Paraty/CS D51/Z9

Női Férfi

Szemüveg mérete Mi a méretem?
135 mm
Egyéb méretek
17 mm
145 mm
40 mm 54 mm
Ár
35 890 Ft

A Havaianas szemüvegmárka

A Havaianas egy olyan márka, amely a színekkel játszik, a nyárra koncentrálva. Nálunk olyan Havaianas napszemüveget választhat, amely stílusosan fog kinézni, ha szörfözik a hullámokon, vagy ha a város közepén sétál. Napszemüvegük kialakítása fiatalos, vidám, funkcionális. Praktikus és modern formákat, valamint tartós és kényelmes anyagokat használnak. Meghozta a kedvét, hogy Hawaiira utazzon?

Erről a modellről:

Személyre szabott dioptriás szemüveget készítünk Önnek!
Ezekhez a stílusos keretekhez választhat dioptriás vagy nem dioptriás szemüveglencséket, amelyek minőségi edzett műanyagból készülnek. A lencsék legalapvetőbb változata UV szűrővel és lencsekezelésekkel rendelkezik, amelyek javítják a látás minőségét (antireflex), minimalizálják a szennyeződés lerakódását az üvegen (öntisztító réteg) és taszítják a nedvességet (hidrofób réteg).
További opcionális tulajdonságok, mint például a kékfény szűrő, a sötétedő lencsék és a napszemüveg lencsék szintén kiválaszthatók.
A teljes peremmel ellátott szemüvegek nagyon jellegzetesek és jól láthatóak az arcon. A keretek körvonala a szemüveg teljes kerületét is védi. A keretek kiváló minőségű edzett műanyagból készülnek.
A szemüveg eredeti tokban érkezik. A szemüveg mellé egy tisztítókendőt is kapsz. Ezek a szemüvegek napszemüveget kapnak, amelyet a szemüvegre helyezve napszemüveggé varázsolhatja őket. A szemüveg színe fényes. A szemüveg színe matt.