Dailies AquaComfort Plus Toric (30 db lencse)

7 480 Ft
98% ajánlja
Raktáron
Tájékoztatjuk, hogy bizonyos paraméterekkel rendelkező Dailies AquaComfort Plus Toric lencsék - gyártási korlátozások miatt - jelenleg nem állnak rendelkezésre. Ez a probléma sajnos mind az 5, 30, mind a 90 db lencsés kiszereléseket érinti. Elnézést kérünk a kellemetlenségekért, megértését pedig köszönjük! Kérjük, adja meg a receptjén megadott paramétereket, hogy ellenőrizze az Önnek szükséges termék elérhetőségét.
A feladás várható dátuma hétfő 10.25. Stock day info: Tomorrow 25. október Stock day info: Ready to be sent Order stock info: In stock, ready to be dispatched Jellemzők kiválasztása ...

Kiszállítás

dpd / expressone / magyar posta
2-3 munkanap 590 Ft
Magyar Posta
2-3 munkanap 590 Ft
Csomagküldő
1-2 munkanap 190 Ft
7 480 Ft

Dailies AquaComfort Plus Toric (30 db lencse)

Lehet, hogy korábban az asztigmiád miatt nem viselhettél kontaktlencsét. Az is lehet, hogy a jelenlegi lencséd kényelmetlen és használata során homályos látást tapasztalsz. Konzultálj szakemberrel, hiszen ő javasolhat erre megoldást.

Kérdezd meg a szakembert a DAILIES® AQUACOMFORT PLUS® TORICkontaktlen­cséről!

A DAILIES® AquaComfort PLUS® kontaktlencsékből minden pislogásnálned­vesítő anyag szabadul fel.5

Tapasztald meg az egésznapos kényelmet.5

Az egynapos viseletű kontaktlencséket reggel beteszed, este kiveszed és utána egyszerűen kidobod őket. Majd másnap új lencséket bontasz ki és azokat teszed be.

Tulajdonságok
Gyártó: Alcon
BC: 8.80
DIA: 14.40
Csomag méret: 30 lencse
Csere ütemterve: 1 nap
Lejárat: több, mint 12 hónap
Oxigénáteresztő képesség: 26 Dk/t
Víztartalom: 69%
Terméknév: Dailies AquaComfort Plus Toric
Cilinder erőssége: -0.75-től -1.75-ig
Dioptria tartomány: -9.00-től +4.00-ig
Lencse anyag: Nelfilcon A
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Nem
UV-szűrő: Nem

Hozzászólások (2)

Comments: Do you have any questions?

Dorottya

Ha nem egyezik a termék megadott adataival az eddig hordott lencsém-görbület és átmérő- az okozhat gondot? Ha igen, milyen napi lencsét találok az alábbi adatokkal: sph:- 1.75 cyl:-1,25 Ax:90 Görbület:8,7 átmérő:14,5 és sph:-2,5 cilinder és Ax 0 görbület:8,6 átmérő 14,0 Előre is köszönöm a segítséget!

Comments: Answer

info@lencsebolt.hu

Tisztelt Dorottya!

Rendkívül szubjektív, hogy kinek milyen lencse válik be. Még a legkisebb eltérés is azt jelenheti, hogy a lencse nem illeszkedik majd megfelelően, kényelmetlen lesz, vagy nem tudja biztosítani a látáskorrekciót. Minden esetben érdemes ellátogatni szemész szakemberhez és kipróbálni lencséket, mielőtt még online rendelne terméket. Még abban az esetben sem biztos, hogy egy lencse beválik, ha az alap paraméterek egyeznek az előírt értékekkel, ugyanis a lencsék kialakítása, anyaguk és egyéb tulajdonságaik is fontosak.

Annak érdekében, hogy utána tudjunk járni, hogy mi lehet Önnek egy esetleges alternatíva, kérjük keressen fel minket e-mailben, néhány fényképet csatolva a jelenleg használt lencsék buborékfóliájáról vagy dobozáról.

Üdvözlettel,

a Lencsebolt csapata

Marian

1,5 lenne a cilinder, de olyan nincs. Én az 1,25 jelöltem be. Nem tudom, hogy az vagy az 1,75 lenne a jó. Rendelés folyamatban

Comments: Answer

info@lencsebolt.hu

Üdvözlöm!

Hasonló esetben általában az alacsonyabb (-1,25-ös) cilinderrel rendelkező lencsék jelentik a megoldást. Azonban mivel ez nem minden esetben igaz, érdemes egyeztetni szemész szakemberével, hogy ez az Ön esetében is megfelelő lenne-e.

Tórikus lencsék esetén kifejezetten igaz, hogy előzetes, szakember segítségével biztosított próbalencsés kipróbálás nélkül nem érdemes rendelni lencséket. Rendkívül szubjektív, hogy kinek milyen típusú lencse megfelelő látáskorrekciós és kényelmi szempontokat figyelembe véve.

Tisztelettel,

a Lencsebolt csapata