Crullé Flexible C2

Polarizált Női Férfi

Szemüveg mérete Mi a méretem?
130 mm
Egyéb méretek
17 mm
114 mm
40 mm 67 mm
Ár
14 490 Ft

A Crullé szemüvegmárka

A Crullé a fiatalság és a stílus megtestesítője, válaszul az aktuális divatirányzatokra. A Crullé szemüvegek könnyedén kombinálhatók mindenféle stílussal, valamint a modern formák és színek széles választéka kedvező áraikkal lett kombinálva.

Erről a modellről

A napszemüveg egy kiváló divatos kiegészítő, mellyel szemét is védi. A tükörszemüvegek nagyon népszerűek, különösen a divat szempontjából. A tükrös szemüveg is praktikus – jelentősen csökkenti a szem fáradását és a napfény okozta irritációt. Ezek a szemüvegek polarizációs kezeléssel rendelkeznek. Ez megakadályozza a tükröződést, amelyet a napsugarak vízfelületre, hóra, üvegre való visszaverődése okozhat... Ez a szűrő kiválóan alkalmas aktív vezetők és horgászok számára. Ez a modell rendkívül divatos, és tökéletesen illeszkedik az öltözékedhez. Ez a szemüveg ideális aktív vezetők számára. Polarizáló szűrővel vannak felszerelve, hogy megakadályozzák a tükröződést. A keretek kiváló minőségű edzett műanyagból készülnek.
A szemüveg lencséi 100%-os UV védelmet biztosítanak. Szeme tökéletesen védve lesz a káros UVA és UVB sugarak ellen. Az üvegek sötétek, és az összes fény 8-18%-át engedik át. Ez a fajta fényerő-szabályozás alkalmas az erős napfény elleni védelemre.
Virtuális teszterünknek köszönhetően otthona kényelméből kipróbálhatja ezt a szemüvegmodellt. Azonnal látni fogod, milyen a szemüveged rajtad!
A szemüveg eredeti tokban érkezik. A szemüveg mellé egy tisztítókendőt is kapsz.
Ez a szemüveg tökéletes mindenféle szabadtéri tevékenységhez. Formájuk praktikus és kényelmesen illeszkedik, így nem zavar sportolás közben. Biztosan élvezni fogja őket futáskor, kerékpározáskor, túrázáskor...
A kerékpáros szemüveg speciális formájú, amely tökéletesen védi a szemet a portól, a rovaroktól és a széltől. Ezek a kiváló minőségű szemüvegek minden szükséges napvédelmet biztosítanak. A szemüveg színe matt.