0 Ft

Kosár tartalma

Nincsenek termékek a kosárban

Kosár tartalma

Comfort Drops 20 ml

2 190 Ft
80%
Raktáron
A feladás várható dátuma csütörtök 10.29. Nincs szállítási idő megadva

Kiszállítás

Express one
1–2 munkanap 590 Ft
Magyar Posta
2–3 munkanap 590 Ft
Csomagküldő
1–2 munkanap 190 Ft
2 190 Ft

Hozzászólások (2)

Comments: Do you have any questions?

Tartositoszer

Rita

Tartalmaz a szemcsepp tartositoszert?

Comments: Answer

info@lencsebolt.hu

Tisztelt Vásárló!

A termékről sajnos a gyártótól nem kaptunk információt arra utalva, hogy van-e tartósítószer a szemcseppben. Az általános tapasztalat az, hogy ha nincs feltüntetve az erre vonatkozó információ, akkor általában van tartósítószer a termékben.

Comfort Drops

Anna

Van-e ellenjavallat? Köszönöm!

Comments: Answer

info@lencsebolt.hu

Tisztel Anna!

A gyártó nem közölt ellenjavallatot a termékkel kapcsolatban.

Üdvözlettel,

a Lencsebolt csapata

Comfort Drops 20 ml

Nyugtató szemcsepp a szem nedvesítéséhez, felfrissítéséhez, tisztításához és megnyugtatásához.

A Coopervision Comfort Drops szemcseppet azért fejlesztették ki, hogy kényelmessé tegye az olyan hétköznapi tevékenységeket, mint a számítógépezés, olvasás, TV-nézés vagy éjszakai vezetés – kiváló ár-érték arányú termék mindennapos használatra.

Miért válassza a Comfort Drops nyugtató szemcseppet?

  • Nyugtat és nedvesen tart – A fűtés, légkondícionálás és a képernyők nézése mind közrejátszhatnak abban, hogy szemünket száraznak érezzük, ezáltal kényelmetlenséget tapasztalunk. A Coopervision Comfort Drops csepp megnyugtatja és nedvesen tartja a szemet a szemszárazságot kiváltó környezetben.
  • Felfrissít – A digitális eszközök hosszabb használata és a rohanó napi munka során a szem elfáradhat. A Coopervision Comfort Drops szemcsepp felfrissíti az erősen igénybe vett szemet,
  • Tisztít – A por, a szempillák, a szemfesték és egyéb környezeti szennyeződések a szem kellemetlen érzéséhez, irritációjához vezethetnek. A Coopervision Comfort Drops szemcsepp felfrissíti az erősen igénybe vett szemet.
  • Bármilyen kontaktlencsével használható – A Coopervision Comfort Drops kontaktlencsebarát szemcsepp alkalmazható minden lágy kontaktlencséhez, és szükség szerint használható igénybe vett szem felfrissítésére és hidratálására.
  • Természetesen gyengéd – A Coopervision Comfort Drops szemcsepp speciális, a könny semleges pH-értékéhez hasonló összetétele gyengéd a szemhez, ezért rendszeresen használható.
Tulajdonságok
Gyártó: CooperVision
Kiszerelés: 20 ml
Felnyitás utáni használhatóság: 3 hónap
Lejárat: több, mint 6 hónap