ColourVUE Crazy Glow Electric Blue - dioptria nélkül (2 db lencse)

5 930 Ft
90% ajánlja
Raktáron
Szín
  A feladás várható dátuma péntek 12.03. Stock day info: Tomorrow 3. december Stock day info: Ready to be sent Order stock info: In stock, ready to be dispatched Jellemzők kiválasztása ...

  Kiszállítás

  dpd / expressone / magyar posta
  2-3 munkanap 590 Ft
  Magyar Posta
  2-3 munkanap 590 Ft
  Csomagküldő
  1-2 munkanap 190 Ft
  5 930 Ft

  Hogyan kell ápolni az éves színes lencséket?

  Ezekhez a színes lencsékhez a gyártó 365 napos csere ütemtervet határozott meg. A lencséket alkalmanként vagy akár minden nap is lehet viselni. Ahhoz azonban, hogy a lencsék egy egész éven át használhatóak maradjanak, rendkívül odafigyeléssel kell gondoskodni azokról. Ez azt jelenti, hogy:

  • Nem szabad a lencséket viselve aludni.
  • Minden viselet után óvatosan, de egyidejűleg alaposan tisztítsa meg a lencséket kézzel, és tárolja azokat friss ápolószerrel feltöltott #
  • Ha nem is viseli a lencséket, akkor is gondoskodjon róla, hogy azok nem maradnak ugyanabban az oldatban több mint 7 napig. Legalább 7 naponta ismételje meg a tisztítási lépéseket.
  • SOHA ne alkalmazzon peroxidos ápolószert a tisztításhoz, mindig univerzális ápolószert használjon tisztításhoz és tároláshoz.
  • Legyen következetes kézhigiénia szempontjából is és ideális esetben havonta cserélje ki a kontaktlencse tartóját egy újra.

  ColourVUE Crazy Glow lencsék speciális hatással

  A ColourVUE Crazy Glow színes lencsék dioptriamentesek és kozmetikai kiegészítőként pusztán szórakozásra szolgálnak.
  A teljesen őrült hatású, ColourVUE Crazy Glow lencsék UV fény alatt válnak láthatóvá . A lencsék szinte szó szerint megvilágítják a szemet. A hidrogél anyagba speciális festék kerül, amely UV-fényben felragyog. Ez azt jelenti, hogy ezek a lencsék nélkülözhetetlenek a táncparkett minden királynőjének és királyának, valamint night clubok és diszkók szerelmeseinek, mert még ha tánctudása nem is elég jó a figyelem felkeltéséhez, ezek a lencsék gondoskodnak majd róla. A ragyogó ColourVUE Crazy Glow-t egyszerűen nem lehet figyelmen kívül hagyni!
  Ha a cosplay a szenvedélye és egy olyat darabot keres, amely reagál az UV fényre és ragyogó színeket eredményez, akkor ne habozzon, és használjon ragyogó Glow kontaktlencsét új jelmezéhez!

  ColourVue Crazy Lens színes lencsék

  A ColourVUE Crazy Lens színes lencséket a MaxVue Vision gyártja, amely a színes kozmetikai kontaktlencsék legnagyobb gyártója.

  Tökéletes fedés

  A ColourVue Crazy Lens termékek remek tulajdonsága, hogy átlátszatlanságuk olyan erős, hogy a lencsék képesek még a sötét szemszíneket is lefedni és a mintájukat a szemen teljesen megjeleníteni. A cosplay kedvelői világszerte pontosan ezért is választják a ColourVue Crazy Lens-t. A ColourVue Crazy Lens jellegzetes és gyakran extrém színeket, valamint motívumokat kínál, amelyek ideálisak a filmek és könyvek karaktereinek imitálására, illetve a fantázia világának minden sarkából származó, félelmetes karakterré változáshoz. Biztosan észrevette már, hogy a cosplay - vagy "jelmezjáték" - egyre népszerűbbé válik. A szem pedig az egész jelmez legfontosabb része lehet. Ügyeljen tehát arra, hogy a megfelelő hangulatot adja neki.
  Dokumentálni fogja vagy végig fényképezi az első cosplay-átalakulását? Elmegy egy cosplay buliba, vagy csak élvezi majd az új szemszínét?

  Tulajdonságok
  Lencse színe: Kék, Átlátszó, Speciális
  Gyártó: Maxvue Vision
  BC: 8.60
  DIA: 14.00
  Csomag méret: 2 lencse
  Dioptria tartomány: 0.00
  Lejárat: több, mint 12 hónap
  Oxigénáteresztő képesség: 22 Dk/t
  Csere ütemterve: 365 nap
  Víztartalom: 45%
  Terméknév: ColourVUE Crazy Glow, ColourVUE Crazy Lens
  Lencse anyag: Hydrogel Terpolymer
  Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Nem
  UV-szűrő: Nem

  A termék összes változata:

  Hozzászólások

  Comments: Do you have any questions?