ColourVUE Crazy Glow Blue - dioptria nélkül (2 db lencse)

5 930 Ft
Raktáron
Szín
  A feladás várható dátuma hétfő 06.14. Today Jellemzők kiválasztása ...

  Kiszállítás

  dpd / expressone / magyar posta
  2–3 munkanap 590 Ft
  Magyar Posta
  2–3 munkanap 590 Ft
  Csomagküldő
  1–2 munkanap 190 Ft
  5 930 Ft
  Akár ezek is tetszhetnek

  Hogyan kell ápolni az éves színes lencséket?

  Ezekhez a színes lencsékhez a gyártó 365 napos csere ütemtervet határozott meg. A lencséket alkalmanként vagy akár minden nap is lehet viselni. Ahhoz azonban, hogy a lencsék egy egész éven át használhatóak maradjanak, rendkívül odafigyeléssel kell gondoskodni azokról. Ez azt jelenti, hogy:

  • Nem szabad a lencséket viselve aludni.
  • Minden viselet után óvatosan, de egyidejűleg alaposan tisztítsa meg a lencséket kézzel, és tárolja azokat friss ápolószerrel feltöltott #
  • Ha nem is viseli a lencséket, akkor is gondoskodjon róla, hogy azok nem maradnak ugyanabban az oldatban több mint 7 napig. Legalább 7 naponta ismételje meg a tisztítási lépéseket.
  • SOHA ne alkalmazzon peroxidos ápolószert a tisztításhoz, mindig univerzális ápolószert használjon tisztításhoz és tároláshoz.
  • Legyen következetes kézhigiénia szempontjából is és ideális esetben havonta cserélje ki a kontaktlencse tartóját egy újra.

  ColourVUE Crazy Glow lencsék speciális hatással

  A ColourVUE Crazy Glow színes lencsék dioptriamentesek és kozmetikai kiegészítőként pusztán szórakozásra szolgálnak.
  A teljesen őrült hatású, ColourVUE Crazy Glow lencsék UV fény alatt válnak láthatóvá . A lencsék szinte szó szerint megvilágítják a szemet. A hidrogél anyagba speciális festék kerül, amely UV-fényben felragyog. Ez azt jelenti, hogy ezek a lencsék nélkülözhetetlenek a táncparkett minden királynőjének és királyának, valamint night clubok és diszkók szerelmeseinek, mert még ha tánctudása nem is elég jó a figyelem felkeltéséhez, ezek a lencsék gondoskodnak majd róla. A ragyogó ColourVUE Crazy Glow-t egyszerűen nem lehet figyelmen kívül hagyni!
  Ha a cosplay a szenvedélye és egy olyat darabot keres, amely reagál az UV fényre és ragyogó színeket eredményez, akkor ne habozzon, és használjon ragyogó Glow kontaktlencsét új jelmezéhez!

  ColourVue Crazy Lens színes lencsék

  ColourVUE Crazy Lens színes lencséket a MaxVue Vision gyártja, amely a színes kozmetikai kontaktlencsék legnagyobb gyártója.

  Tökéletes fedés

  A ColourVue Crazy Lens termékek remek tulajdonsága, hogy átlátszatlanságuk olyan erős, hogy a lencsék képesek még a sötét szemszíneket is lefedni és a mintájukat a szemen teljesen megjeleníteni. A cosplay kedvelői világszerte pontosan ezért is választják a ColourVue Crazy Lens-t. A ColourVue Crazy Lens jellegzetes és gyakran extrém színeket, valamint motívumokat kínál, amelyek ideálisak a filmek és könyvek karaktereinek imitálására, illetve a fantázia világának minden sarkából származó, félelmetes karakterré változáshoz. Biztosan észrevette már, hogy a cosplay – vagy „jelmezjáték“ – egyre népszerűbbé válik. A szem pedig az egész jelmez legfontosabb része lehet. Ügyeljen tehát arra, hogy a megfelelő hangulatot adja neki.
  Dokumentálni fogja vagy végig fényképezi az első cosplay-átalakulását? Elmegy egy cosplay buliba, vagy csak élvezi majd az új szemszínét?

  Tulajdonságok
  Lencse színe: Kék, Speciális
  Gyártó: Maxvue Vision
  BC: 8.60
  DIA: 14.00
  Csomag méret: 2 lencse
  Dioptria tartomány: 0.00
  Lejárat: több, mint 12 hónap
  Oxigénáteresztő képesség: 22 Dk/t
  Csere ütemterve: 365 nap
  Víztartalom: 45%
  Terméknév: ColourVUE Crazy Glow, ColourVUE Crazy Lens
  Lencse anyag: Hydrogel Terpolymer
  Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Nem
  UV-szűrő: Nem

  A termék összes változata:

  Hozzászólások

  Comments: Do you have any questions?