ColourVUE 3 Tones Aqua - dioptria nélkül (2 db lencse)

5 290 Ft
89% ajánlja
Raktáron
Szín
  A feladás várható dátuma péntek 12.03. Stock day info: Tomorrow 3. december Stock day info: Ready to be sent Order stock info: In stock, ready to be dispatched Jellemzők kiválasztása ...

  Kiszállítás

  dpd / expressone / magyar posta
  2-3 munkanap 590 Ft
  Magyar Posta
  2-3 munkanap 590 Ft
  Csomagküldő
  1-2 munkanap 190 Ft
  5 290 Ft

  A 3 havi színes kontaktlencsék ápolása

  Ez a lencse pár 3 hónapig használható! Soha ne aludjon a lencséket viselve! Mindig távolítsa el azokat a szemből, óvatosan tisztítsa meg és a szükséges ideig tárolja őket egy lágy lencsékhez megfelelő, univerzális ápolószert használva. Soha ne használjon peroxidos típusú kontaktlencse folyadékot színes lencsékkel.. A peroxid rontaná a lencsék színhatását.

  Nem tradicionális lencsét valószínűleg nem fog 90 napig viselni. Megfelelően gondoskodni kell azonban arról, hogy a lencsék nem maradnak ugyanabban az ápolószerben több, mint 7 napig. A maximális 7 nap elteltével ismételje meg a tisztítást és a lencséket helyezze friss adag ápolószerbe tároláshoz. Ahhoz, hogy a lencsék egy teljes negyedéven át felhasználhatók legyenek, gondos ápolást igényelnek. Ez a gondoskodás magába kell, hogy foglalja a tökéletes kézhigiéniát és a #.

  ColourVUE 3 Tones színes lencsék

  A ColorVUE 3 Tones a Maxvue Vision színes kontaktlencséje, amelyet egy speciális, háromfázisú festési módszerrel készítenek.

  3-tónus technológia

  A ColorVUE 3 Tones lencsék 3 tónusú színező technológiával készülnek. Ez a módszer az egyes festékrétegek felvitelére: 2 mátrixszínt (fekete és barna) alkalmaznak a kontaktlencsére, úgynevezett bélyegzéssel, majd egy további réteggel hozzáadják a végső színt. Az egyéni színes gyűrűket ezután a lencse közepe felé sugározzák.

  Színváltozás

  A 3-tónus technológia biztosítja, hogy a ColorVUE 3 Tones megbízhatóan fedi majd az írisz eredeti színét. A végső hatás természetes benyomást kelt.

  Tulajdonságok
  Lencse színe: Kék
  Gyártó: Maxvue Vision
  BC: 8.60
  DIA: 14.00
  Csomag méret: 2 lencse
  Dioptria tartomány: 0.00
  Lejárat: több, mint 12 hónap
  Oxigénáteresztő képesség: 22 Dk/t
  Víztartalom: 45%
  Csere ütemterve: 90 nap
  Terméknév: ColourVUE 3 Tones
  Lencse anyag: Hydrogel Terpolymer
  Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Nem
  UV-szűrő: Nem

  Hozzászólások

  Comments: Do you have any questions?