Biotrue EDO 10x 0,5 ml szemcsepp

2 690 Ft
89% ajánlja
Raktáron
A feladás várható dátuma péntek 12.03. Stock day info: Tomorrow 3. december Stock day info: Ready to be sent Order stock info: In stock, ready to be dispatched Jellemzők kiválasztása ...

Kiszállítás

dpd / expressone / magyar posta
2-3 munkanap 590 Ft
Magyar Posta
2-3 munkanap 590 Ft
Csomagküldő
1-2 munkanap 190 Ft
2 690 Ft

A Biotrue EDO 10x 0,5 ml szemcseppek leírása

A Biotrue EDO 10x 0,5 ml szemcsepp, melyet a Bausch and Lomb gyárt tökéletesek azok számára, akiknek gyors enyhülésre van szükségük az égő vagy fáradt szemek, vagy a száraz szem szindróma miatt.
A Biotrue EDO cseppek nem tartalmaznak tartósítószert, és hialuronsavval dúsítottak . Összetételükből adódóan a szemcseppek alkalmasak kontaktlencse viselők számára és hosszan tartó hatásúak.

Hialuronsav

Ez az anyag természetesen előfordul az emberi testben (különösen a szem üvegtestében és az ízületi folyadékban. Emiatt a cseppek nagyon jól tolerálhatóak . A hialuronsav hatékony síkosítóanyagként funkcionál, a Biotrue EDO cseppek kontaktlencsékre való felvitele pedig fokozhatja és meghosszabbíthatja a lencsék viselésének kényelmét .

A Biotrue EDO cseppek praktikus és higiénikus csomagolása

Ez a szemcsepp 10 db, apró ampullát tartalmaz, 0,5 ml-es adagokban . Az egyedi csomagolású cseppadagok tökéletesek mindennapi használatra és utazáshoz. Biztosan értékelni fogja, hogy szükség esetén megoszthatja az egyes szemcsepp ampullákat családjával vagy barátaival. Egy ampulla csak egy használatra elégséges, ezért nincs veszélye a csepp applikátor szennyeződésének és a baktériumok szembe jutásának.

Tulajdonságok
Gyártó: Bausch and Lomb
Kiszerelés: 10 x 0.5 ml
Lejárat: több, mint 11 hónap
Tartósítószerek: Nem
Nátrium-hialuronátot tartalmaz: Igen
Használható kontaktlencsékkel: Igen
Gazdaságos alternatíva

Gelone szemcsepp 10 ml

  • védőréteget képez a szemen
  • alkalmas érzékeny szemekre
  • lencsékre is csöpögtethető
  • megakadályozza a szem felszínének kiszáradását
Aktuális ár: 1 190 Ft
Gazdaságos alternatíva

Hozzászólások

Comments: Do you have any questions?