Biotrue EDO 10x 0,5 ml szemcsepp

2 890 Ft
100% ajánlja
Raktáron
A feladás várható dátuma hétfő 02.06. Jellemzők kiválasztása ...
2 890 Ft
Személyes átvétel 490 Ft Ft-tól
Express One 690 Ft Ft-tól
Magyar Posta 790 Ft Ft-tól
Ingyenes kiszállítás 17 900 Ft feletti megrendelésekre

A Biotrue EDO 10x 0,5 ml szemcseppek leírása

A Biotrue EDO 10x 0,5 ml szemcsepp, melyet a Bausch and Lomb gyárt tökéletesek azok számára, akiknek gyors enyhülésre van szükségük az égő vagy fáradt szemek, vagy a száraz szem szindróma miatt.
A Biotrue EDO cseppek nem tartalmaznak tartósítószert, és hialuronsavval dúsítottak . Összetételükből adódóan a szemcseppek alkalmasak kontaktlencse viselők számára és hosszan tartó hatásúak.

Hialuronsav

Ez az anyag természetesen előfordul az emberi testben (különösen a szem üvegtestében és az ízületi folyadékban. Emiatt a cseppek nagyon jól tolerálhatóak . A hialuronsav hatékony síkosítóanyagként funkcionál, a Biotrue EDO cseppek kontaktlencsékre való felvitele pedig fokozhatja és meghosszabbíthatja a lencsék viselésének kényelmét .

A Biotrue EDO cseppek praktikus és higiénikus csomagolása

Ez a szemcsepp 10 db, apró ampullát tartalmaz, 0,5 ml-es adagokban . Az egyedi csomagolású cseppadagok tökéletesek mindennapi használatra és utazáshoz. Biztosan értékelni fogja, hogy szükség esetén megoszthatja az egyes szemcsepp ampullákat családjával vagy barátaival. Egy ampulla csak egy használatra elégséges, ezért nincs veszélye a csepp applikátor szennyeződésének és a baktériumok szembe jutásának.

Tulajdonságok - Biotrue EDO 10x 0,5 ml szemcsepp

Gyártó: Bausch and Lomb
Kiszerelés: 10 x 0.5 ml
Felnyitás utáni használhatóság: azonnal felbontás után
Tartósítószerek: Nem
Nátrium-hialuronátot tartalmaz: Igen
Használható kontaktlencsékkel: Igen
Orvostechnikai eszköz: Igen

Hozzászólások