Biofinity Toric Multifocal (6 db lencse)

43 190 Ft
89% ajánlja
Ingyenes kiszállítás erre a termékre
A feladás várható dátuma 4 - 5 hét Jellemzők kiválasztása ...
Válassza ki a másik szem jellemzőit.
Hozzáadás 3 090 Ft 2 490 Ft
Ingyenes kiszállítás erre a termékre
43 190 Ft

Csomagtervek

A Biofinity® toric multifocal lencsék leírása

A Biofinity® lencsék ezen variációja azoknak szól, akik mind az asztigmatizmus, mind a presbyopia korrigálására szorulnak.
A Biofinity® toric multifocal teljesen egyedi technológiákat kombinál, amelyeket korábban már sikeresen alkalmaztak a Biofinity® toric és Biofinity® multifocal lencséknél. A lencsék 48% vizet tartalmazó, szilikon-hidrogél anyagból készülnek.
A lencsék csere ütemezése 30 napos. A Biofinity® toric multifocal lencséket kiterjesztett viselési móddal is lehet használni, de mielőtt ilyen jelleggel használná azokat, erről előzetesen minden esetben konzultálni kell szemésszel.

Precíz technológiákkal készülő lencsék

A Biofinity® toric multifocal lencséket olyan technológiákkal kezelik, amelyek korábban a Biofinity® termékcsaládba tartozó, más típusú lencséknél már beváltak. Ezen technológiák kombinációja megteremti a tökéletes egyensúlyt a viselés közbeni kényelem és a tökéletesen éles látás biztosítása között.

Optimized Toric Lens Geometry™
Ez a technológia elsősorban a Biofinity® toric multifocal lencsék kialakítását érinti.
Az Optimized Toric Lens Geometry™ technológiának köszönhetően a lencsék tökéletesen stabilan maradnak a szemeken. Egyensúly-stabilizáló rendszerük lehetővé teszi a lencsék egyszerű használatát és megelőzi a lencsék túlzott elfordulását a szemen. Ezzel a technológiával a lencsék nagy optikai zónával rendelkeznek, amely biztosítja az asztigmatizmus 100%-os korrekcióját. A lencsék szimmetrikus, vízszintes vékonyítása szintén hozzájárul a stabilitáshoz, ami pozitív hatással van a látásélességre.

Balanced Progressive® technológia
Ennek a technológiának köszönhetően a lencsék teljesen pontosak a közeli, a távoli és a köztes távolságra történő látáskorrekció során. A lencséknél megkülönböztetik a domináns szemet ("D" jelzés; távolra összpontosít) és a nem domináns szemet ("N" jelzés; közelre összpontosít), így látása minden távolságra tökéletes lesz.

Aquaform® technológia
A technológiának hála a Biofinity® toric multifocal természetesen nedves és rendkívül lélegző. A lencsék felülete tökéletesen sima, az Aquaform® technológia pedig a lencsékbe zárja a vizet és kellemesen nedvesen tartja őket, még hosszabb ideig tartó viselet során is.

A Biofinity® toric multifocal kontaktlencse több, mint 200 000 paraméter-kombinációval elérhető. Ennek köszönhetően már nem szükséges kompromisszumot kötni az asztigmatizmus és a presbyopia (öregszeműség) kombinált korrigálásához.

Tulajdonságok - Biofinity Toric Multifocal (6 db lencse)

Gyártó: CooperVision
DIA: 14.50
BC: 8.70
Csomag méret: 6 lencse
Addíció: +1.00 D, +1.00 N, +1.50 D, +1.50 N, +2.00 D, +2.00 N, +2.50 D, +2.50 N
Oxigénáteresztő képesség: 116 Dk/t
Lejárat: több, mint 12 hónap
Csere ütemterve: 30 nap
Víztartalom: 48%
Terméknév: Biofinity Toric Multifocal
Lencse anyag: Comfilcon A
Cilinder erőssége: -0.75-től -5.75-ig
Dioptria tartomány: -10.00-től +10.00-ig
UV-szűrő: Nem
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Igen
Orvostechnikai eszköz: Igen

Mások is megvásárolták

Hozzászólások

Kérdése van?