Alvera kontaktlencse folyadék 350 ml

3 080 Ft
95% ajánlja

A többcélú Alvera ápolószer kapható 1 palackos (350 ml) kiszerelésben a lencsék egyszerű és hatékony ápolásához. Minden palack egy steril lencse tartóval együtt érkezik.

A feladás várható dátuma Jellemzők kiválasztása ...
3 080 Ft
Személyes átvétel 190 Ft Ft-tól
Házhoz szállítás 590 Ft Ft-tól
Magyar Posta 590 Ft Ft-tól
Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft feletti megrendelésekre

Alvera kontaktlencse folyadék 350 ml

Az Alvera ápolószer elérhető egy 350 ml-es palackban, méghozzá remek áron. Ez a fejlett kontaktlencse folyadék aloe vera kivonattal dúsított, amely nyugtató és helyreállító tulajdonságairól híres. A kutatás és fejlesztés során a terméket gyártó Avizor létrehozta a viselési kényelem fokozásához szükséges hidratáló és tisztító összetevők ideális koncentrációját.

Az Alvera egy többfunkciós folyadék, amely a fehérjék és egyéb szennyeződések eltávolítására és minden lágy típusú kontaktlencse tárolására szolgál. Biztosítja a kényelmes viseletet, miközben hatékony fertőtlenítést is biztosít két használat között. A hozzáadott aloe vera koncentráció nyugtató kényelmet biztosít a viselet alatt. Ez a formula segít megvédeni a szemet az UV-sugarak okozta károsodástól.

Ez a kényelmes, 1 flakonos kontaktlencse folyadék egy steril lencsetárolót is tartalmaz.

Az Avizor Alvera kontaktlencse oldata kapható 2 x 350ml-es változatban és 3 x 350ml-es hármas, családi kiszerelésben is.

Tulajdonságok - Alvera kontaktlencse folyadék 350 ml

Gyártó: Avizor
Ápolószer típusa: Univerzális
Lejárat: több, mint 12 hónap
Felnyitás utáni használhatóság: 3 hónap
Kiszerelés: 350 ml
Tartósítószerek: Igen
Orvostechnikai eszköz: Igen

Hozzászólások