Alvera kontaktlencse folyadék 2 x 350 ml

5 540 Ft
89% ajánlja
Raktáron

A többcélú Alvera ápolószer kapható gazdaságos 2 x 350 ml-es kiszerelésben a lencsék egyszerű és hatékony ápolásához. Minden palack egy steril lencse tartóval együtt érkezik.

A feladás várható dátuma hétfő 10.25. Stock day info: Tomorrow 25. október Stock day info: Ready to be sent Order stock info: In stock, ready to be dispatched Jellemzők kiválasztása ...

Kiszállítás

dpd / expressone / magyar posta
2-3 munkanap 590 Ft
Magyar Posta
2-3 munkanap 590 Ft
Csomagküldő
1-2 munkanap 190 Ft
5 540 Ft

Alvera kontaktlencse folyadék 2 x 350 ml

Az Alvera ápolószer remek áron elérhető egy 2 x 350 ml-es kiszerelésben. Ez az innovatív kontaktlencse folyadék aloe vera kivonattal dúsított, amely nyugtató és helyreállító tulajdonságairól híres. A kutatás és fejlesztés során a terméket gyártó Avizor létrehozta a viselési kényelem fokozásához szükséges hidratáló és tisztító összetevők ideális koncentrációját.

Az Alvera egy többfunkciós folyadék, amely a fehérjék és egyéb szennyeződések eltávolítására és minden lágy típusú kontaktlencse tárolására szolgál. Biztosítja a kényelmes viseletet, miközben hatékony fertőtlenítést is biztosít két használat között. A hozzáadott aloe vera koncentráció nyugtató kényelmet biztosít a viselet alatt. Ez a formula segít megvédeni a szemet az UV-sugarak okozta károsodástól.

Ez a gazdaságos, dupla palackos kontaktlencse folyadék 2 db steril lencsetárolót is tartalmaz.

Az Avizor Alvera kontaktlencse oldata kapható 1 palackos, 350ml-es változatban és hármas, 3 x 350ml-es családi kiszerelésben is .

Tulajdonságok
Gyártó: Avizor
Ápolószer típusa: Univerzális
Lejárat: több, mint 24 hónap
Kiszerelés: 2x350 ml
Felnyitás utáni használhatóság: 3 hónap
Tartósítószerek: Igen
Gazdaságos alternatíva

Gelone kontaktlencse folyadék 2 x 360 ml

  • nátrium-hialuronáttal
  • ideális még érzékeny szemekre is
  • 2 db lencsetartót tartalmaz
Aktuális ár: 4 490 Ft
Gazdaságos alternatíva

Hozzászólások

Comments: Do you have any questions?