-20%

Alpina S-Way QVM+ White Matt/Quattro Varioflex Rainbow Mirror

Női Férfi

Szemüveg mérete Mi a méretem?
146 mm
Egyéb méretek
17 mm
150 mm
54 mm 80 mm
Ár
81 865 Ft 65 490 Ft Kedvezmény -20%
Legjobb ár az elmúlt 30 napban: 81 865 Ft

A Alpina szemüvegmárka

Ez egy német családi vállalkozás, amelynek székhelye Sulzemoosban található. Nagy mértékben a termékfejlesztésre és az innovációra összpontosítanak, ami lehetővé teszi, hogy folyamatos előre haladást. A márka üzenete, hogy minden sportoló teljes mértékben a pillanatra összpontosíthasson, miközben lépést tart a dizájn, a divat és az életmód trendjeivel.

Erről a modellről:

A napszemüveg egy kiváló divatos kiegészítő, mellyel szemét is védi. A tükörszemüvegek nagyon népszerűek, különösen a divat szempontjából. A tükrös szemüveg is praktikus – jelentősen csökkenti a szem fáradását és a napfény okozta irritációt. A keretek kiváló minőségű edzett műanyagból készülnek.
A szemüveg lencséi 100%-os UV védelmet biztosítanak. Szeme tökéletesen védve lesz a káros UVA és UVB sugarak ellen. Az üvegek sötétek, és az összes fény 8-18%-át engedik át. Ez a fajta fényerő-szabályozás alkalmas az erős napfény elleni védelemre.
Ezek az szemüvegek az összes fény 43-80%-át engedik át. Gyenge szűrőjük van, így divatos kiegészítők, amelyek ideálisak a kevésbé napfényes helyekre.
A szemüveg eredeti tokban érkezik. A szemüveg mellé egy tisztítókendőt is kapsz.
A kerékpáros szemüveg speciális formájú, amely tökéletesen védi a szemet a portól, a rovaroktól és a széltől. Ezek a kiváló minőségű szemüvegek minden szükséges napvédelmet biztosítanak. A szemüveg színe matt.