Air Optix EX (3 lencse)

6 990 Ft
89% ajánlja
Raktáron

Az Air Optix EX szilikon-hidrogél lencsék elképesztő oxigénáteresztő képességgel bírnak. Tökéletes választást jelentenek az aktív életmódhoz!

A feladás várható dátuma hétfő 10.25. Stock day info: Tomorrow 25. október Stock day info: Ready to be sent Order stock info: In stock, ready to be dispatched Jellemzők kiválasztása ...
Hozzáadás
2 370 Ft

Kiszállítás

dpd / expressone / magyar posta
2-3 munkanap 590 Ft
Magyar Posta
2-3 munkanap 590 Ft
Csomagküldő
1-2 munkanap 190 Ft
6 990 Ft

Air Optix EX kontaktlencsék

Az Air Optix EX egy forradalmi tulajdonságokkal rendelkező havi, szilikon-hidrogél kontaktlencse. Fejlett anyaga lehetővé teszi nagy mennyiségű oxigén átvitelét a szaruhártyához, így a lencsék hosszú és folyamatos viselés esetén is kényelmesek és higiénikusak maradnak. Ezek a lágy kontaktlencsék ideálisak azok számára, akik aktív életmódot folytatnak, valamint azoknak, akiknek megbízható, kényelmes lencsékre van szükségük a hosszú, megterhelő napok során.

Kivételes tulajdonságok

Az Air Optix EX lencséket úgy tervezték, hogy páratlan kényelemet, rugalmasság és szabadságot nyújtsanak. A lencsék legnagyobb előnye a magas oxigénáteresztő képességük, amely 175 Dk/t értékkel a legmagasabbak közé tartozik a piacon. Ennek a rendkívül magas légáteresztő képességnek köszönhetően az Air Optix EX lencsék alkalmasak kiterjesztett vagy folyamatos viselésre is, azonban ezt a viselési módot először szemészeti szakemberének kell jóváhagynia és előírnia. A viselési időtartam nem haladhatja meg a 30 napot, ezt követően a felhasználónak egy éjszakát hagyni kell pihenni a szemeket. A következő napon pedig új párt kell viselni.

Ellenálló a lerakódásokkal szemben

Az Air Optix EX kontaktlencsék a márka szabadalmaztatott SmartShield technológiájával rendelkeznek, amely nemcsak tökéletesen simává teszi a lencse felületét, hanem védelmet nyújt a szennyeződések letapadásával szemben is. A sima felület segít csökkenteni a súrlódást pislogáskor, növelve a viselési kényelmet. A SmartShield technológia megakadályozza a szennyeződések és más lerakódások tapadását a lencsék felületén, így kényelmes, tiszta látással élvezheti az egész napos, folyamatos viseletet, nap, mint nap.

A könnyebb láthatóság és kezelhetőség érdekében az Air Optix EX lencsék világoskék árnyalattal vannak ellátva. Ez a csomag három darab lencsét tartalmaz.

Tulajdonságok
Gyártó: Alcon
BC: 8.60, 8.40
Csomag méret: 3 lencse
DIA: 13.80
Lejárat: több, mint 12 hónap
Oxigénáteresztő képesség: 175 Dk/t
Víztartalom: 24%
Csere ütemterve: 30 nap
Terméknév: Air Optix EX
Dioptria tartomány: -10.00-től +6.00-ig
Lencse anyag: Lotrafilcon A
UV-szűrő: Nem
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Igen
Gazdaságos alternatíva

TopVue Air (6 db lencse)

  • rendkívüli légáteresztő képesség
  • magas víztartalom
  • nátrium-hialuronáttal nedvesített
Aktuális ár: 4 970 Ft
Gazdaságos alternatíva

Hozzászólások

Comments: Do you have any questions?