0 Ft

Kosár tartalma

Nincsenek termékek a kosárban

Kosár tartalma

Air Optix Colors - Blue - dioptriával (2 db lencse)

6 180 Ft
80%
Raktáron
VO-Skla-Barva
  A feladás várható dátuma péntek 08.14.
  Hozzáadás
  2290 Ft

  Kiszállítás

  Express one
  1–2 munkanap 590 Ft
  Magyar Posta
  2–3 munkanap 590 Ft
  Csomagküldő
  1–2 munkanap 190 Ft
  6 180 Ft

  A termék összes változata:

  Hozzászólások

  Comments: Do you have any questions?

  Hogyan kell ápolni a havi csere ütemtervű színes lencséket?

  Ezeket a lencséket 1 hónapig lehet használni, alkalmanként, vagy napi rendszerességgel. Soha ne aludjon a lencsékben, és gondoskodjon megfelelő ápolásukról. A lencséket mindig univerzális ápolószert használva kell tisztítani és tárolni, ehhez peroxidos ápolószert soha nem szabad alkalmazni. Ha a lencsék már 7 napja a tartóban vannak tárolva, a lencse-fertőtlenítési folyamatot meg kell ismételni. A lencsék kezelésekor mindig tartsa tökéletesen tisztán a kezeit.

  Air Optix Colors színes lencsék

  Az Air Optix Colors színes, havi kontaktlencse, amely magas légáteresztő képességű (110 Dk/t) szilikon-hidrogél anyagból készül. Az Alcon a népszerű Air Optix Aqua lencséket használta, hozzáadott színhatással. Az Air Optix Aqua lencsék viselői biztonságosan válthatnak erre a színes variációra, mindaddig, amíg az eredeti verzió összes paramétere megmarad.

  Érzékibb megjelenés

  Az Air Optix Colors lencsék háromrétegű színfelviteli technológiával készülnek, amely biztosítja az írisz eredeti színének alapos lefedését, miközben elmélyíti a megjelenést. Az alapszín beborítja az írisz természetes színét, a külső gyűrű kiemeli az írisz széleit, a belső gyűrű pedig mélységet ad a megjelenéshez. Az eredmény egy új, természetes megjelenésű szemszín és szemrevaló kinézet.

  Lerakódásoknak és szennyeződésnek ellenálló anyag

  Az Air Optix Colors lencséknél Lotrafilcon B szilikon-hidrogél anyagot alkalmaznak, amelyet plazma bevonattal látnak el. Ennek a kezelésnek köszönhetően a lencse felülete nem tartalmaz elektromosan töltött részecskéket, ezért jól ellenáll a lerakódások és a szennyeződések letapadásának.

  Air Optix Colors – Blue – dioptriával (2 db lencse)

  Ruháiddal, kiegészítőiddel és sminkeddel kifejezheted az egyedi személyiségedet. A szemszíned megváltoztatása még egy lehetőség arra, hogy megmutasd a stílusodat. Az AIR OPTIX® COLORS lehetővé teszi, hogy a szemed is az egyéni stílusodat tükrözze. Ha azt szeretnéd, hogy a szemed is tükrözze a hangulatodatodat vagy csak különleges alkalomhoz változtatod meg a szemed színét, az AIR OPTIX® COLORSkontaktlen­csék esélyt adnak erre. Kilenc szín közül választhatsz, attól függően, hogy csak kiemelni szeretnéd a szemed színét vagy teljesen új szemszínt szeretnél.

  Az AIR OPTIX® COLORS kontaktlencsék is ultra-sima felszíntechno­lógiával készülnek.

  Illetve a 3 az 1-ben színtechnológiának köszönhetően a kontaktlencse színe egybeolvad a viselő szemszínével, így kölcsönöz gyönyörű, természetesnek tűnő hatást.

  Tulajdonságok
  Lencse színe: Kék
  Gyártó: Alcon
  BC: 8.60
  DIA: 14.20
  Csomag méret: 2 lencse
  Oxigénáteresztő képesség: 110 Dk/t
  Lejárat: több, mint 12 hónap
  Csere ütemterve: 30 nap
  Víztartalom: 33%
  Terméknév: Air Optix Colors
  Dioptria tartomány: -8.00-től +6.00-ig
  Lencse anyag: Lotrafilcon B
  Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Nem
  UV-szűrő: Nem