Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism (90 lencse)

31 290 Ft
100% ajánlja
Ingyenes kiszállítás erre a termékre
Raktáron
A feladás várható dátuma péntek 04.26. Jellemzők kiválasztása ...
Válassza ki a másik szem jellemzőit.
Ingyenes kiszállítás erre a termékre
31 290 Ft
Tegye a kosárba Legjobb ár az elmúlt 30 napban: 31 290 Ft

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism

Ezek a Johnson & Johnson extra kényelmes lencsék a napi szilikon-hidrogél tórikus kontaktlencsék nagyon kis csoportjába tartoznak. Úgy tervezték őket, hogy korrigálják az asztigmatizmust, és a paraméter-kombinációk széles skáláját kínálják. Egy csomag 90 db lencsét tartalmaz.

Kényelmes megoldás az asztigmatizmusra

Az Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism kontaktlencséit úgy tervezték, hogy lépést tartsanak a legmozgalmasabb életmóddal.
Az egynapos Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism kontaktlencsék sportoláshoz egyaránt kiválóak és hétköznapi viselethez is, valamint könnyen cserélhetők dioptriás szemüveggel, ha nincs szükség lencsékre.
Mivel egynapos használatra készültek, ezért nincs szükség további kiegészítőkre.
A tórikus lencséknél nagyon fontos, hogy a lencse a megfelelő helyzetben maradjon viselés közben. Az Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism kontaktlencsék esetében a stabilizálást az egyedülálló Blink Stabilized ® lencse kialakítás javítja. Ez a lencsekialakítás a szemhéjak természetes mozgásával működik, így a lencsék ott maradnak, ahol lenniük kell. Ön számára ez tökéletes látást jelent, bárhová néz.

Légáteresztő anyag UV-szűrővel

Az Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism lencsék szilikon-hidrogélből készülnek. Mivel ez az anyag nagyon légáteresztő, a szem elegendő oxigénnel lesz ellátva viselés közben.< br />. A Johnson & Johnson a HydraLuxe™ technológiát használja a lencsékhez. A HydraLuxe™ egy olyan oldat, amelynek molekuláris összetétele nagyon hasonlít az emberi könnyekhez, és a lencse felületén és magában a lencsében is megtalálható, biztosítva a szárazszem-szindrómával kapcsolatos tünetek és érzések megszüntetését.
Az Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism kontaktlencsék a lehető legmagasabb kategóriájú UV-szűrővel rendelkeznek. Ezek a lencsék ellenállnak a Nap UVB sugárzásának (99,9%-ának) és az UVA sugárzásának (96,1%-ában). Mivel ezek a lencsék nem fedik le teljesen a szemet, ne feledkezzünk meg a teljes szemvédelemről sem, napszemüveggel. A lencse anyaga enyhén kék színű, ami segíti a lencse kezelését, a felületén egy speciális függőleges segédjel található, amely referenciapontot kínál a lencse helyes pozíciójához a szemben.

Tulajdonságok - Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism (90 lencse)

Gyártó: Johnson and Johnson
BC: 8.50
DIA: 14.30
Csomag méret: 90 lencse
Csere ütemterve: 1 nap
Lejárat: több, mint 12 hónap
Oxigénáteresztő képesség: 121 Dk/t
Víztartalom: 38%
Terméknév: Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism
Cilinder erőssége: -0.75-től -2.25-ig
Dioptria tartomány: -9.00-től +4.00-ig
Kiterjesztett vagy éjszakai viselet: Nem
Lencse anyag: Senofilcon A
UV-szűrő: Igen
Orvostechnikai eszköz: Igen

Gazdaságos alternatíva

Gelone 1-day for Astigmatism (90 db lencse)

  • A lencse stabilitása a megfelelő helyzetben
  • Egés napos hidratálás
  • A sima szélek nem irritálják a szemhéjat
  • UV szűrő
  • Vissza­fizetési garancia
Aktuális ár: 17 025 Ft

Mások is megvásárolták

Hozzászólások

Kérdése van?